Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de planning van onze montage? En daarnaast veel in contact te staan met onze particuliere klant? Solliciteer dan als Assistent Teamleider Montage bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep.

Wat ga je doen?

Onze kunststof kozijnen gaan als warme broodjes over de toonbank. Dat betekent dat we een efficiënte planning nodig hebben voor de (service) monteurs. Jij plant hun werkzaamheden in, zodat alle kozijnen mooi op tijd worden gemonteerd, en zorgt dat alle servicemeldingen op tijd worden opgepakt. En zijn er hulpmiddelen of containers nodig op de klus? Dankzij jou staan die altijd op het juiste moment op de goede plek.

Je zorgt ervoor dat alle 25 Ploeg-monteurs en de zzp’ers dagelijks een duidelijke werkinstructie ontvangen. Door het geven van ‘toolbox-meetings’ samen met de montageleider en projectleiders, zorg je dat alle kennis en kunde wordt geborgd en processen worden verbeterd. Je gaat altijd voor ‘first time right’ montage en help je onze klantwaardering van 9.1 naar een nog hoger niveau. Daarnaast voer je meerdere keren per jaar coaching- en beoordelingsgesprekken.

Jij houdt je vooral bezig met:

 • het aansturen van het montageteam;
 • de dagelijkse planning van de (service) monteurs;
 • het aanvragen van hulpmiddelen, containers en vergunningen;
 • het contact met de particuliere klant voor de montage.

Wie ben jij?

Jij kunt besluiten nemen als geen ander en met die eigenschap los je problemen fluitend op. Niet afwachten, maar doorpakken. Je bent stressbestendig en houdt altijd het belang van de klant voor ogen. Als de klant aan het einde van de dag tevreden is, de monteur tevreden naar huis rijdt en de planning als een huis staat, is jouw dag geslaagd. Natuurlijk wil je graag doorgroeien binnen Ploeg kozijnen. Dat komt goed uit, want dat wordt in deze functie ook van je verwacht.

Verder neem je mee:

 • Een mbo of hbo-diploma;
 • Ervaring met het maken van logistieke planningen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe plan-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 32-40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.000,00 – € 3.500,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Assistent Teamleider Montage werk je vanaf ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie vóór 27 juni naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Coen Hup

Coen Hup

Teamleider Montage
Coen Hup Teamleider Montage
Coen is Teamleider Montage bij Ploeg kozijnen. Samen met het montageteam zorgt hij ervoor dat u als klant precies weet wat u kunt verwachten en dat het montageproces zo soepel en vlekkeloos mogelijk verloopt. Heeft u vragen over de montage bij u thuis? Coen staat voor u klaar!
Donny van Dansik

Donny van Dansik

Projectleider Particulieren
Donny van Dansik Projectleider Particulieren
Donny heeft meerdere jaren als monteur onze kozijnen voor Ploeg-klanten gemonteerd. Deze ervaring komt goed van pas in zijn rol als Projectleider Particulieren, waarin hij de basis legt voor een zorgeloze montage bij onze klanten thuis.
Hans Bouwmeester

Hans Bouwmeester

Projectleider Particulieren
Hans Bouwmeester Projectleider Particulieren
Hans werkt al vele jaren in de branche. Zijn kennis en ervaring komen in zijn functie als Projectleider Particulieren goed van pas. Vol enthousiasme begeleidt hij de monteurs die bij u komen monteren. Zo weet u zeker dat bij de montage alles gaat zoals u afgesproken heeft
Cynthia de Jong

Cynthia de Jong

2e Monteur
Cynthia de Jong 2e Monteur
Als 2e Monteur komt Cynthia over de vloer bij onze particuliere klanten waar zij de woning voorziet van prachtige nieuwe kunststof kozijnen. Naast haar vriendelijke voorkomen en rustige manier van werken is de afwerking van de kozijnen haar specialiteit.