Heb jij verstand van SQL? En vind je het leuk om verbanden te leggen in bestaande data om zo de systemen te verbeteren? Dan is Applicatiebeheerder bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep de functie waar jij naar op zoek bent. ‘ALS’ jij gek bent op puzzelen met data, ‘DAN’ horen wij graag van je.

Wat ga je doen?

In 2023 gaat ons nieuwe ERP systeem Cantor live. En daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Het ERP draait op een SQL server. Daarom zoeken wij een applicatiebeheerder die daar ervaring mee heeft. Cantor gaat ons werkproces ondersteunen. Van advies en productie tot expeditie, montage en service. Vanuit jouw rol bouw en optimaliseer je dit systeem samen met team applicatiebeheer.

In deze afwisselende rol werk je het ene moment aan een prijsaanpassing, daarna aan machineaansturing en tussendoor bouw je een SQL query. Ook werk je veel met Crystal Reports; een tool waarmee wij onder andere offertes en orderbevestigingen genereren. Daarnaast signaleer je kansen binnen Cantor en voer je deze optimalisaties in.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het bouwen en optimaliseren van Cantor;
 • Het schrijven van SQL query’s;
 • Het bouwen van offerte- en orderformulieren in Crystal Reports.

Wie ben jij?

Je dag is geslaagd als jij voor een (soms complexe) wens een werkende oplossing hebt gerealiseerd. Jij daagt jezelf uit om het beste uit jezelf en het systeem te halen. Samen met het jonge en enthousiaste team applicatiebeheer hebben jullie als ultiem doel om Cantor zo goed mogelijk in te zetten voor het gehele proces. Nauwkeurigheid en structuur zijn erg belangrijk in deze functie. Oog voor detail moet je dus zeker hebben.

Vind jij doorgroeien belangrijk? Dat komt goed uit. De komende jaren staan er voldoende doelen op de planning die betrekking hebben op de ontwikkeling van ons team. Je raakt hier dus niet snel uitgekeken.

Dit neem je mee:

 • Hbo-diploma;
 • Technisch inzicht;
 • SQL kennis.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 32-40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.600,00 – € 3.500,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Applicatiebeheerder werk je vanaf ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg. Maar daarnaast ben je ook regelmatig werkzaam bij onze locatie aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Ben jij freelancer en zou je deze functie voor een bepaalde tijd willen oppakken? Ook dan is jouw sollicitatie meer dan welkom.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Lisanne van den Ing

Lisanne van den Ing

Manager Digitalisering
Lisanne van den Ing Manager Digitalisering
Lisanne kent Ploeg kozijnen als geen ander. Samen met haar collega’s werkt ze aan het automatiseren van de Ploeg-bedrijfsprocessen, met als doel klanten beter en sneller van dienst te zijn.
Jorrit Bakker

Jorrit Bakker

Applicatiebeheerder
Jorrit Bakker Applicatiebeheerder
Als applicatiebeheerder zorgt Jorrit er met zijn kennis en ervaring voor dat alle technische aspecten goed vertaald worden naar onze systemen. Hij is in het bijzonder verantwoordelijk voor de implementatie van ons nieuwe ERP softwaresysteem Cantor.
Jasper Klerks

Jasper Klerks

Oproepkracht Applicatiebeheerder
Jasper Klerks Oproepkracht Applicatiebeheerder
Jasper is Junior Applicatiebeheerder en focust zich voornamelijk op het draaien van rapportages die vanuit ons ERP systeem gegenereerd worden.