Prefab kunststof kozijnen

Het allround prefab kunststof kozijn

Lagere bouwkosten en korte doorlooptijd bouwproject

Klinkt het u als muziek in de oren? De nieuwbouw woning in een keer wind- en waterdicht. En dat met minder bouwhandelingen. Wat uiteindelijk kostenvoordeel oplevert. Onmogelijk? Niet bij Ploeg kozijnen.

Met de complete voor gemonteerde Prefab kunststof kozijnen sluit u met een handeling de woning af. En daarbij leveren wij maatwerk. Het kunststof kozijn wordt verder compleet geleverd. Het glas is gemonteerd en de draaidelen zijn vooraf afgesteld. Wel of geen stelkozijn vooraf gemonteerd, aan u de keuze. En dan kunnen wij ook nog kunststof wisseldeuren verzorgen.

Snel monteren

Dit kozijn wordt ingepakt en voorzien van hijslussen. Waarna het in één keer gemonteerd kan worden. Minder handelingen op de bouwplaats, dus minder bouwkosten. De prefab kozijnen zijn geschikt voor alle binnenspouwbladen. Of het nu gaat om houtskeletbouw, beton of metselwerk (kalkzandsteen).

Onze ervaring

Bij een aantal bouwprojecten hebben wij inmiddels ervaring opgedaan. In Diemen, project Rietgors,  leverde en monteerde wij de kozijnen voor 60 nieuwbouwwoningen. En in Langeraar leverde wij de kozijnen aan de Hout Skelet Bouwer waarna de complete wanden inclusief kozijnen op de bouw zijn geleverd. Onze adviseur zakelijke markt vertelt u er graag meer over.

Lees meer over onze Prefab Kunststof kozijnen.