Ploeg neemt vanaf 2021 tweede bedrijfspand ‘Haverstraat’ in gebruik

Door de groei van Ploeg kozijnen en de opsplitsing van onze bedrijfsactiviteiten op de consumentenmarkt (B2C) en onze zakelijke-/projectenmarkt (B2B), breiden wij onze huisvesting uit. Vanaf 4 januari bent u van harte welkom in ons nieuwe bedrijfspand, Haverstraat 19 in Nieuw-Vennep. Het wordt dé vestiging voor onze zakelijke organisatie (B2B) en het distributiecentrum voor verzenden en afhalen van orders.

Duurzame en circulaire verbouwing

De verbouwing is achter de rug en heeft ons een prachtige nieuwe vestiging opgeleverd. Door de ophoging van de distributiehal is er extra ruimte verkregen voor optimale afhandeling en aflevering van onze kozijnen, zowel aan eigen monteurs als aan onze zakelijke klanten.”

Vanuit de circulariteitsgedachten is tijdens deze renovatie veel materiaal hergebruikt en gekozen voor ophogen van de distributiehal in plaats van slopen en nieuwbouw. Met de plaatsing van 1.100 PV panelen is het gebouw elektrisch zelfvoorzienend en leveren we voldoende stroom terug aan het net om ook de vestiging aan de Pesetaweg te compenseren. Ook hebben we voor het eerst 100% circulaire kunststof kozijnen toegepast in de nieuwe Elegant-profielserie van Deceuninck.

Locatie Haverstraat

Op onze nieuwe locatie vindt u vanaf 2021 ons B2B-kantoor met zakelijk adviseurs, de  serviceafdeling en de expeditieafdeling voor de afhandeling en distributie van uw kunststof kozijnen. Op de Haverstraat maken we onze montageorders gereed, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Tot slot beschikt het pand aan de Haverstraat straks over een technische showroom voor onze zakelijke klanten.

Wat betekent het voor u als klant / leverancier?

Vanaf 5 januari kunt u voor afhalen van orders zoals kozijnen en raamdecoratie terecht bij onze vestiging Haverstraat.

Ook voor toebehoren voor de zakelijke klanten en dealers is de vestiging Haverstraat het adres.

Openingstijden locatie Haverstraat:

Maandag tot en met vrijdag: 7.00 uur – 17.00 uur 

U kunt zich melden bij de receptie, waar wij u graag van dienst zijn. Vanaf 4 januari worden de goederen die besteld zijn voor de locatie Haverstraat op deze locatie afgeleverd.

Locatie Pesetaweg

Vanwege de verhuizing is vanaf 17 december 12.00 uur tot 4 januari onze Expeditie aan de Pesetaweg gesloten. Orders kunnen tot en met woensdag 16 december nog op de Pesetaweg 45 te Nieuw- Vennep afgehaald worden.

De huisvesting aan de Pesetaweg blijft na de verhuizing voor particuliere klanten de hoofdlocatie, met de B2C-showroom en ons B2C kantoor.

Fijne feestdagen

Het jaar 2020 stond in het teken van ons 40-jarig jubileum. Een mijlpaal waar wij met zijn allen erg trots op zijn. De afgelopen 40 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot dé partner in kunststof kozijnen. 

Wij danken u hartelijk voor de fijne samenwerking en mooie projecten die we samen gerealiseerd hebben.

Namens het team van Ploeg kozijnen fijne feestdagen en een fantastisch én duurzaam, maar vooral gezond 2021 gewenst!

Wij houden u graag op de hoogte

Uiteraard houden wij u als relatie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Op onze website posten wij daarom regelmatig nieuwsartikelen die voor u relevant kunnen zijn.

 

Mocht u  vragen hebben, dan staan wij u graag te woord via (0252) 500 900. U kunt vragen naar Martien Akerboom, Manager B2B of Siebren Boschma, Expeditieleider.