Laadpalen op parkeerdek Ploeg kozijnen

Ploeg kozijnen gaat elektrisch!

Bij Ploeg kozijnen worden we steeds duurzamer. Zo vervingen we in 2017 nagenoeg alle verlichting in het pand door LED-lampen en werden er vorig jaar maar liefst 400 zonnepanelen op ons platte dak geplaatst. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop.

Inmiddels kunnen we melden dat een aantal van onze werknemers al met een elektrische auto naar het werk komt. Op het parkeerdek vindt u op dit moment vier laadmogelijkheden (twee palen), in de toekomst volgen er nog meer.

Recycling

Naast het bewust omgaan met duurzame energie gaat Ploeg kozijnen ook verantwoord om met de grondstoffen. De geproduceerde kunststof kozijnen gaan gemiddeld 40 jaar mee en kunnen tot wel tien keer gerecycled worden. Onze profielleverancier Deceuninck neemt al het PVC-kunststof restmateriaal in. Het materiaal wordt vervolgens verwerkt in het gesloten kringloop-recyclingsysteem. Dit houdt in dat oude kunststof kozijnen uitstekend recyclebaar zijn.

Meer weten over onze duurzame producten? Neem gerust eens een kijkje in de showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs!