Nieuw: Houtlook kunststof kozijn

Het nieuwe kunststof kozijn dat niet meer van hout te onderscheiden is.

Het nieuwe kunststof kozijn dat niet meer van hout te onderscheiden is. Dat is het ‘Houtlook’ kunststof kozijn. En natuurlijk met alle voordelen van kunststof. Het houtlook kozijn herkent u aan de rechte verbinding. Kozijnhoeken die netjes op elkaar zijn verbonden. En daarmee lijkt dit type kozijn het meeste op het traditionele houten kozijn. En met de optie ‘houtnerfstructuur’ kunt  u het helemaal compleet maken.  

Op maat geproduceerd

Alle kunststof kozijnen van Ploeg kozijnen zijn maatwerk. Ieder kozijn wordt speciaal door onze productiemedewerkers voor onze klanten gemaakt. En daarna komen de Ploegmonteurs het kozijn bij u thuis monteren.

Waarom Houtlook?

Dit type kozijn leent zich uitstekend voor iedere woning. Of het nu om een oude of nieuwe woning gaat. Van landelijk tot modern. En natuurlijk in de kleur en uitvoering die u wenst. De keuze voor een HVL-kozijn of andere type kunststof kozijn is een persoonlijke keuze. En daarbij spelen zaken als: Wat vindt u mooi en wat past het beste bij uw woning. Onze adviseur helpt u graag bij deze keuze.