Ploeg kozijnen op Duurzaamheidsmarkt Rabobank & Heembouw

Energie én geld overhouden? Vraag het onze adviseurs!

Zeg je duurzaam wonen, dan zeg je Ploeg kozijnen. Heeft u ons gemist tijdens de afgelopen Duurzaamheidsmarkt van de Rabobank of de Heembouw Innovatiemarkt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom – of maak een afspraak aan huis met een van onze adviseurs.

Dag van de Duurzaamheid

Betere warmte-isolatie, recycling, en bewuste keuzes voor de juiste materialen. Er zijn vele manieren om duurzaam wonen in de praktijk te brengen. En daar kan Ploeg kozijnen u bij helpen! Niet alleen vindt u onze showroom in Nieuw-Vennep of komt een van onze adviseurs met liefde vrijblijvend bij u thuis: ook staat Ploeg regelmatig op diverse beurzen of events met duurzaam wonen als thema. Zo ook op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober.

Duurzaamheidsmarkt Rabobank

Op 10 oktober vond de Duurzaamheidsmarkt georganiseerd door Rabobank weer plaats in het Archeon in Alphen aan den Rijn. Ruim 200 nieuwsgierigen kwamen een kijkje nemen. Hier vindt u een sfeerimpressie. Collega’s Pieter Baars en Lisa van Diemen praatten deze avond geïnteresseerde bezoekers bij over het verduurzamen van hun woning.

Innovatiemarkt Heembouw

Ook andere collega’s waren op 10 oktober te vinden op een event, te weten de Innovatiemarkt van Heembouw in Roelofarendsveen. Collega’s Arnold Wesselman, Cor Hager en Bert Steenvoorden stonden zakelijke klanten graag te woord over duurzaam wonen en wat Ploeg kozijnen hierin kan betekenen.

Direct energiekosten besparen?

Heeft u de events gemist? Of volgt u de Duurzame Huizenroute op 2 en 9 november en wilt u daarna direct besparen op uw energiekosten? We staan voor u klaar! Bezoek onze showroom, Ploegkozijnen.nl, of maak direct een afspraak via info@ploegkozijnen.nl of (0252) 500 900.