Cash-back actie: Tot 300 euro extra korting!

Nieuwbouw of renovatie? Investeer nu in Zendow#neo Premium ramen en deuren. Met
€ 300 cash back is de keuze voor energiebesparende en onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen nu nog eenvoudiger.

Kiest u als particulier, voor Zendow#neo Premium ramen en/of deuren in kleur, dan ontvangt u maar liefst € 300,- terug.

Het vervangen van de ramen/deuren blijft een investering. Deceuninck (leverancier van de kunststof kozijn profielen) wil de bouwers en verbouwers een financieel steuntje in de rug geven. Dit maakt de keuze voor energiebesparende en onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen nog eenvoudiger.

Nieuwbouw of renovatie? Investeer nu in Zendow#neo Premium ramen en deuren. Bij aankoop van minimaal 10 ramen in kleur krijgt u een energievoordeelcheque van € 300. Doet u een investering aan uw woning en wenst u slechts 5 tot 9 ramen in kleur te laten plaatsen? Kies ook dan voor Deceuninck Zendow#neo Premium en ontvang de cheque van € 100.

CASH-BACK-actie tot € 300 extra korting!

Zendow#neo Premium – super isolerend

Zendow#neo Premium ramen en deuren overtreffen de strengste normen voor lage energiewoningen. Dit kunststof kozijn is gemaakt van een slanker profiel waardoor u meer daglicht toetreding heeft in uw woning. Ze zijn versterkt met de continue structurele glasvezels en voorzien van de unieke en innovatieve Linktrusion-technologie. Dit isoleert veel beter dan staal, gebruikt in andere kunststof kozijnen. Zowel in de zomer als in de winter behoudt u de gewenste temperatuur. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

Meer informatie over deze cash-back actie en de algemene voorwaarden leest u hier!