Onderhoud kunststof kozijnen

Met goed en regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw kunststof kozijnen.

Onderhoud Hang- en sluitwerk

Een storingsvrije werking en lange levensduur van het hang- en sluitwerk bereikt u met jaarlijks onderhoud. Dit houdt de controle in van de bewegende delen en waar nodig het smeren hiervan. Bij foutief afstellen kunnen hang- en sluitwerk onderdelen onherstelbaar worden beschadigd. Daarom dient dit altijd door een vakkundig persoon gedaan te worden.  Sluit een Ploeg onderhoudsabonnement af en u hebt hier geen omkijken meer naar. Ploeg Service & Onderhoud komt dan ieder jaar op afspraak bij u langs.

onderhoud Ventilatieroosters

De ventilatieroosters kunnen ook aan de binnenkant schoongemaakt worden. Een keer jaar is het advies. De buitenkant van het ventilatierooster kunt u met een vochtige zachte spons wassen.

Verwijderen van vlekken en beschadigingen

Krassen of schrammen kunnen worden verwijderd. Wij raden het sterk af dit zelf te doen. Neemt u bij de minste twijfel contact op met Ploeg kozijnen. Ploeg kozijnen kan aan de hand van foto materiaal beoordelen of en hoe de schade te repareren is. Als eenmaal een bepaalde behandeling is toegepast kan er soms onherstelbare schade toegebracht zijn.